HomeFeaturedFocusA mai pierit din optimismul Samsung

A mai pierit din optimismul Samsung

Mai țineți minte previziunile pline de curaj și de optimism în ceea ce privește vânzările de Samsung Galaxy S6 și S6 edge, pe care firmele de cercetare și analiză a pieței se întreceau să le tot crească, în momentul în care cele două telefoane nu erau încă puse în vânzare? Ei bine, după o perioadă de comercializare, nu foarte mare, dar suficientă pentru a lua pulsul vânzărilor la nivel global, s-a mai desumflat entuziasmul acestor companii care emit cifre seci și, cel mai probabil, și cel al producătorului coreean de telefoane smart, numărul unu la nivel mondial. Pe asta am băgat-o așa, doar ca să nu uităm. Nu de alta, dar vine vre-unul care vă povestește doar de o piață, ca să vă ia ochii!

Iată că, de la peste 70 de milioane de bucăți, cât se estima la un moment dat că vor vinde împreună cele două terminale, s-a ajuns, în opinia Counterpoint Research, la o estimare de 50 de milioane de unități care se vor vinde până la finalul anului. Chiar și așa, cifra nu este rea. Sper doar (spre binele coreenilor) că nu vom asista la o avalanșă de scăderi ale acestei cifre, la fel cum a și crescut.

Aceeași firmă de cercetare pune această scădere a previziunilor de vânzare pe seama problemelor de aprovizionare pe care modelul cu ecran curbat, Samsung Galaxy S6 edge, le are. O îmbunătățire a producției, pe care Samsung a anunțat-o deja, ar trebui să rezolve aceste probleme. Sunt curios cum va evolua cifra totală de vânzări pe parcursul acestui an.

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep