HomeFeaturedFocusBQ Aquaris E5 HD prezentat oficial

BQ Aquaris E5 HD prezentat oficial

La destul de puțină distanță (aproximativ patru luni de zile) după apariția primului smartphone cu sistem de operare Ubuntu, BQ Aquaris E4.5, producătorul anunță deja apariția unui urmaș. Este vorba despre BQ Aquaris E5 HD Ubuntu Edition, un telefon care aduce câteva îmbunătățiri de ordin tehnic față de predecesorul său, are ca principală caracteristică o creștere a dimensiunii, încercând astfel să vină în întâmpinarea cerințelor pieței și cererii tot mai mari de terminale mari din partea consumatorilor.

Așa că detalierea tehnică a configurației telefonului trebuie obligatoriu să înceapă cu ecranul IPS de 5 inchi și 720p rezoluție, în spatele căruia se ascunde un chipset MediaTek cu procesor quad-core de 1,3 GHz (Cortex-A7), o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 16 GB. Din punct de vedere foto-video, meritele se împart între cele două camere, una principală de 13 megapixeli, cu dual-LED flash și cea frontală, de 5 megapixeli. La părțile negative, se poate menționa lipsa LTE-ului. Adăugați și funcționalitatea dual-SIM și împachetați totul la un preț de 199 euro, valabil pentru Europa (aici este un mare plus pentru BQ).

Întrebarea este, la acest preț și date fiind specificațiile de mai sus, câți temerari se vor încumeta să încerce un sistem de operare relativ necunoscut. E drept, numele atrage, știu mulți fanatici ai Linux-ului în vremurile de glorie de la CHIP, dar parcă pe un smartphone nu este aceeași senzație.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep