HomeFeaturedFocusAre rost un Samsung Galaxy S6 Plus?

Are rost un Samsung Galaxy S6 Plus?

Am tot văzut în ultima vreme leak-uri cu viitorul Galaxy S6 Plus, un smartphone cu o dimensiune ceva mai mare, cu ecran de 5,5 inchi în locul celui de 5,1 inchi și realizat pe același tipar ca și Galaxy S6 edge, cu ecranul curbat în ambele laterale (și poate și o versiune cu ecranul plat, dar de aceeași dimensiune). La început nu prea am acordat mare atenție acestor zvonuri, însă, pe măsură ce se întețeau și semnalau cumva că un astfel de proiect este posibil, am început să mâ întreb cât de sănătoase sunt aceste intenții ale coreenilor.

Un smartphone de dimensiuni medii spre mari, plasat cumva între seria Galaxy S6 și Galaxy Note, atât ca dimensiune cât și ca perioadă de apariție, pare o tentativă mai degrabă de suicid. Nu cred că problema celor două flagship-uri actuale, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge este legată de dimensiunea prea mică a ecranului, cât mai degrabă de prețul ușor piperat al acestora. Acolo ar fi mai interesant de umblat, mai ales că Samsung a făcut odată o promisiune că va limita numărul de terminale lansate pe parcursul unui an, pe care pare că a uitat-o complet. Mai multe telefoane lansate nu garantează mai multe vânzări în mod obligatoriu. Deși, de pe altă parte, coreenii domină încă piața de smartphone la nivel global, așa că nici nu se poate spune că strategia lor este greșită.

Revenind la Samsung Galaxy S6 Plus, zvonurile dau o reîntoarcele la Qualcomm, prin folosirea lui Snapdragon 808. Ar fi o lovitură ciudată și autoindusă în succesul de care s-a bucurat chipset-ul propriu, Exynos 7420 din Galaxy S6 și S6 edge, prin comportamentul și performanțele peste așteptări. Ar fi o manevră greu de înțeles.

Una peste alta, cu rezerva că toate aceste informații despre Galaxy S6 Plus nu au, încă, niciun suport oficial, eu aș compara acest viitor terminal zvonit cu o teslă. Una cu care Samsung se lovește singur, în niște puncte sensibile.

via TechRadar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep