HomeFeaturedFocusElife E8 si Marathon M5 prezentate oficial de Gionee

Elife E8 si Marathon M5 prezentate oficial de Gionee

Cele două telefoane despre care au tot circulat zvonuri în ultima vreme au fost dezvăluite și la modul oficial, astfel încât putem avea o imagine clară din punct de vedere tehnic asupra lor. De fapt, despre Elife E8 aveam deja cam toate informațiile, acesta, redenumit ca Allview X2 Extreme fiind prezentat de către români înaintea modelului inițial. Sunt curios dacă nu o să iasă deranj pe tema asta. Oricum, pe același principiu, sunt șanse mari ca și modelul Marathon M5 să apară mai repde decât ne așteptăm și pe piața din România, sub brand-ul Allview. Aici, cu toate ironiile de până acum, cel de la Allview au un mare merit, acela de a le oferi consumatorilor din România o mică parte din produsele inedite lansate în China, la care, de cele mai multe ori doar ne uităm cu poftă. În discuția despre prețuri nu vreau să intru acum.

Din perspectiva configurației, Elife E8, care este eroul principal, este construit pe un chipset Mediatek Helio X10, cu procesor octa-core cu nucleele tactate până la 2 GHz și cu GPU PowerVR 6200, cu 3 GB de memorie RAM și 64 GB pentru stocare internă. Toate în spatele unui ecran AMOLED de 6 inchi și rezolușie QHD, care duce la o densitate de 490 ppi. La nivel de camere foto, vedeta este camera principală, cu senzor de 24 de megapixeli care, cu ajutorul unor artificii software poate realiza fotografii de 120 de megapixeli. O cameră foto secundară de 8 megapixeli, un Android 5.1 Lollipop completează partea de detalii tehnice, dându-ne imaginea unu produs interesant.

Vă las pe voi să decideți dacă 2200 de lei este o sumă potrivită pentru acest smartphone (eu o consider foarte interesantă prin perspectiva celor 645 de dolari ceruți de Gionee pentru același telefon în China) și o să mă întorc puțin înspre Marathon M5.

Gionee-Marathon-M5_a

Aici, accentul este pus pe baterie și autonomia confierită de aceasta. Telefonul dispune de doi acumulatori de câte 3010 mAh, pentru un total de 6020 mAh care ar trebui să asigure patru zile de autonomie pentru o utilizare destul de dinamică. Aici testele vor fi grăitoare. Alte detalii tehnice ale telefonului includ ecranul AMOLED de 5,5 inchi și 720p, un procesor quad-core de 1,3 GHz, memoria RAM de 2 GB, stocarea internă de 16 GB, cuplul de camere foto de 13 și de 5 megapixeli.

Prețul cerut de Gionee pentru Marathon M5 este de 370 de dolari (în China). Îmi revine prețul de la Elife E8/X2 Extreme. Dacă rămân în picioare așa cum le știm azi, chapeau pentru Allview!

via Phone Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep