HomeFeaturedFocusFOTO: Samsung Galaxy J5 defileaza

FOTO: Samsung Galaxy J5 defileaza

Alt termen nu am găsit pentru pleiada de fotografii scurse către presă cu acest terminal care, încă nu este anunțat oficial de către coreeni și, ca atare, ar fi trebuit să fie mai ferit de ochii publicului. Însă nu pare deloc sfios și se întoarce, fără rușine, pe toate părțile în fața camerei de fotografiat. Acum, din punct de vedere fizic nu este nimic spectaculor, Galaxy J5 este în linia deja clasică a Samsung, nu se abate deloc de la liniile standard, însă, odată cu aceste fotografii, au ieșit la iveală câteva specificații tehnice care nu arată rău. Ba chiar au șansa ca, asezonate cu un preț corespunzător, să fie considerate chiar interesante. Ia să vedem!

Un chipset Qualcomm Snapdragon 410 cu procesor quad-core cel mai probabil tactat la 1,2 GHz, o memorie RAM de 1,5 GB, o capacitate de stocare internă de 8 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, în duet cu una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli și un acumulator de 2600 mAh, toate coordonate frumos de un Android 5.1 Lollipop și ascunse în spatele unui ecran HD de 5 inchi (720p rezoluție) reprezintă configurația lui Galaxy J5. O configurație care pare a se descurca cu toate sarcinile unui utilizator mediu, fără pretenții exagerate de la un smartphone.

Însă această configurație devine cu adevărat atractivă doar combinată cu un preț de bun-simț. Aici trebuie Samsung să fie foarte atent și, în momentul lansării, la anunțarea parții de detalii comerciale, să surprindă plăcut! Au fost dăți când le-a ieșit, au fost dăți, chiar mai dese, când au prețuit prea tare brand-ul. Așa că e de așteptat și de văzut la momentul oportun care sunt șansele ca J5 să răzbească într-o piață și așa aglomerată.

samsung galaxy j5 1

samsung galaxy j5 2

Samsung-Galaxy-J5-SM-J500-08

Samsung-Galaxy-J5-SM-J500-14

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep