HomeGames ArenaShadow Warrior 2 anuntat oficial

Shadow Warrior 2 anuntat oficial

Ai crede că atunci când Lo Wang spune să nu te pui cu el, iar apoi omoară pe toată lumea, inamicii săi ar înțelege mesajul, dar se pare că nu au făcut-o. Ca urmare, Flying Wild Hog și Devolver Digital anunță Shadow Warrior 2. Deși, anunță este puțin cam exagerat. Mai corect spus ar fi că au confirmat că vor anunța la E3 Shadow Warrior 2.

Până atunci, o variantă funcțională a clipului de prezentare (care inițial avea ceva bug-uri) pentru Shadow Warrior 2 a fost lansată, și dezvăluie câteva detalii interesante. Cel mai important și mai relevant, Shadow Warrior 2 este cooperativ. Până la patru jucători se pot aventura la un loc, luptând împotriva răului, unul ca Lo Wang, restul ca niște ninja care îmi imaginez că vor avea nume similare. Poate Fu Kyu sau ceva de genul.

Jocul adaugă un arsenal mai vast față de predecesorul său și misiuni prin medii generate procedural. Această parte cred că se referă la modul cooperativ, și va fi cu siguranță interesantă. Nu prea țin minte FPS-uri cooperative care să nu arate ca Minecraft ce foloseau medii generate procedural. Sper doar că algoritmul folosit să fie capabil să genereze nivele demne de Shadow Warrior, nu linii drepte. Informații mai multe urmează la E3.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep