HomeFeaturedFocusHBO GO cu trafic nelimitat si transfer de date in roaming pentru...

HBO GO cu trafic nelimitat si transfer de date in roaming pentru RED si SMART

vodafone HBO GO

Vodafone Romania a anunțat astăzi că serviciul HBO GO inclus în abonamentele RED și SMART poate fi folosit cu trafic nelimitat pe o perioadă de până la 24 de luni și în plus, noi beneficii in roaming și experiența utilizării internetului nelimitat în rețeaua performantă Supernet™ 4G și în roaming.

“Extindem beneficiile de roaming incluse in planurile noastre tarifare, oferindu-le clientilor o experienta agreabila, fara grija costurilor, si atunci cand calatoresc sau se afla in vacanta, in afara tarii. Suntem primul operator mobil din Romania care ofera experienta internetului nelimitat si in roaming. Mai mult, noua promotie pentru abonati integreaza, in planurile tarifare, serviciul HBO GO – pentru prima oara inclus, fara cost suplimentar, in oferta unui operator de telefonie mobila. Continuam, astfel. sa incurajam cat mai multi romani sa traiasca din plin experienta utilizarii unui smartphone 4G si a internetului pe telefonul mobil, sa consume, fara griji, continut video sau muzica si sa se bucure de avantajele retelei noastre Supernet™, certificata deja pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila.”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Clienții Vodafone care își fac un contract nou sau îl înnoiesc pe unul vechi pe abonament RED vor beneficia de HBO GO timp de 24 de luni, fără cost suplimentar iar abonamentele SMART vor beneficia de HBO GO, timp de 2 luni. De reținut că un cont HBO GO poate fi înregistrat pe cel mult 4 dispozitive : pe smartphone, tableta, laptop/PC și anumite modele de Smart TV. Accesul în cont se poate face, simultan, de pe 2 dispozitive diferite.

Și cum perioada vacanțelor tocmai a început, foarte interesante sunt adițiile pe zona roaming:

Utilizatorii care opteaza pentru planurile tarifare RED 25, RED 49, RED 65 sau pentru noul abonament RED 79 vor avea lunar pana la 1000 unitati (minute primite si efectuate / SMS) si pana la 1 GB trafic de date incluse in abonament. Ca noutate, clientii care vor depasi unitatile incluse vor beneficia acum de un tarif unic de depasire de 0.05 euro pe minut/ SMS/ MB (TVA inclus). Utilizatorii SMART isi pot activa serviciul «Roaming pe zi», la un cost de 2,99 euro/ zi (TVA inclus) si au acces, astfel, la beneficiile incluse in abonament, mai precis la convorbirile, mesajele text si traficul de date din planul tarifar. Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone Romania in 46 de tari. Mai multe informatii sunt disponibile la www.vodafone.ro/roaming.

Mai mult, abonatii dispun, promotional, de un bonus care ofera internet nelimitat, gratuit. Utilizatorii se vor putea bucura de experienta internetului nelimitat si in afara tarii, in vacanta, atunci cand se afla roaming, in limita a 10 zile/ luna. Bonusul Internet nelimitat este valabil 2 luni pentru utilizatorii care semneaza sau prelungesc un abonament SMART, respectiv 3 luni pentru cei care opteaza pentru unul dintre abonamentele RED peste 19 euro sau pentru abonamentele de internet mobil peste 12 euro. Pentru clientii SMART, bonusul de internet nelimitat este valabil si in roaming impreuna cu optiunea « Roaming pe zi » Mai multe detalii despre activarea bonusului si destinatiile eligibile sunt disponibile la https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/index.htm si la www.vodafone.ro/roaming.

Foarte ok din partea Vodafone să vină cu astfel de promoții: dacă tot pleci în concediu și aveai de prelungit un abonament, de ce să nu o faci acum?

Ca de obicei, nu uitați să fiți sigur că aceste oferte promoționale chiar sunt activate atunci când decideți de exemplu să folosiți net nelimitat în roaming. Iar singura dovadă că s-a activat este SMS-ul de confirmare, fără el NU FACEȚI TRAFIC bazându-vă pe ofertă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep