HomeFeaturedFocusVanzarile de Galaxy S6 si S6 edge, din nou sub lupa

Vanzarile de Galaxy S6 si S6 edge, din nou sub lupa

Sub lupa analiștilor de cifre de vânzări și mai ales a vizionarilor care se încumetă să anticipeze cam câte milioane de unități din terminalul de top va vinde Samsung. Prin terminal de top o să vă rog să înțelegeți atât modelul Galaxy S6 cât și fratele mai spectaculos Galaxy S6 edge. Iar la analiști o să vă rog să intuiți și tonul ironic, pentru că nu am cum să mă abțin. După ce au dus cifra vânzărilor din cele două telefoane pentru acest an până la stele, acum o aduc înapoi pe pământ, ducând producătorul coreean de la extaz la agonie. O nouă revizuire în jos a proiecției vânzărilor are loc, e drept, de această dată nu foarte însemnată.

Conform unui raport al celor de la Deutsche Bank, Samsung va reuși să livreze (și aici apare o deosebire față de vânzare) circa 45 de milioane de unități până la finalul anului. Fără să comentez prea mult, cifra mi se pare hazardată în contextul în care încă suntem în prima jumătate a anului. O simplă ajustare a prețului ar putea să facă minuni, pentru că telefoanele în sine sunt niște bijuterii în materie de smartphone, la momentul actual. Asta dacă scoatem din peisaj Vertu și pielea sa de șopârlă. De aceea, cred că seriozitatea cu care diferite companii, cu pretenții de mari analiști ai pieței, dau niște cifre seci din burtă, merge mai degrabă înspre dorința de notorietate decât înspre un studiu serios și amănunțit al realității.

Sincer, chiar mi-aș dori ca Samsung să le dea toate socotelile peste cap, să ieftinească (sensibil) modelele Galaxy S6 și Galaxy S6 edge :p și să facă vânzări mult mai mari.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep