HomeFeaturedFocusHTC a anuntat oficial modelul One ME

HTC a anuntat oficial modelul One ME

Intențiile comerciale ale HTC sunt, deocamdată, limitate la piața din China. Sau cel puțin acolo va deveni în primă fază disponibil acest smartphone care se alinează în partea de sus a gamei de terminale oferite de HTC, lângă frații săi celebri (și mulți), complicând parcă alegerea pentru un fan al brandului. One ME propune o carcasă de policarbonat și un aspect devenit deja standard pentru telefoanele de top al producătorului, cu cele două boxe BoomSound cu Dolby Surround în partea frontală.

Din punct de vedere tehnic, One ME aduce câteva noutăți interesante, începând chiar cu chipset-ul. Noul Helio X10 de la MediaTek, pe arhitectură de 64 de biți și cu procesor octa-core de 2,2 GHz și terminând cu camera foto principală de 20 de megapixeli, capabilă să înregistreze video UHD. Restul specificațiilor tehnice este format din memoria RAM de 3 GB, stocarea internă de 32 de GB, ecranul cu rezoluție QHD de 5,2 inchi, camera foto secundară de 4 megapixeli (cu tehnologie UltraPixel), acumulatorul de 2840 mAh, conectivitatea LTE, Bluetooth 4.1, dual-band Wi-Fi a/b/g/n/ac, NFC și microUSB 2.0, plus abilitățile dual-SIM.

HTC-One-ME-2 all

Ar fi fost interesant să avem și câteva informații de ordin comercial, cum ar fi prețul și disponibilitatea terminalului, dar taiwanezii au fost destul de zgârciți cu aceste detalii. Așa că mai avem de așteptat până vom afla dacă acest smartphone, One ME, are șanse să iasă din China. Așa ar fi normal, piața din China este aproape de saturație și producătorii deștepți trebuie să se orienteze rapid.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep