HomeEvenimenteInvitatie la training-ul Azure Bootcamp, 2-5 septembrie la Poiana Brasov

Invitatie la training-ul Azure Bootcamp, 2-5 septembrie la Poiana Brasov

azure bootcamp

Notați-vă în calendar perioada de 2-5 septembrie dacă vă interesează să vă dezvoltați aria de cunoștințe în ceea ce privește dezvoltarea de proiecte în cloud (Azure) și administrarea infrastructurii astfel de create. Echipa formată din Mihai Tătăran, Microsoft MVP and CEO of Avaelgo, Tudor Damian, Hyper-V MVP, IT Solutions Secialist and CEO of Transcent și  Adrian Stoian, Enterprise Client Management MVP, CEO of TechReady va organiza în Poiana Brașov la hotelul Escalade un curs intensiv de dezvoltare și administrare a proiectelor în cloud.

Ce veți învăța? Să dezvoltați o soluție demo a unui magazin online (construirea prototipului de la 0, selecția si configurarea serviciilor din Azure) cu coding live – agenda completa. Iar serviciile Azure vor fi folosite într-un cloud hybrid propriu, construit cu Hyper-V, System Center, Windows Azure Pack și infrastructură Microsoft Azure (VM, network, Azure AD, backup și recovery) – aici aveți agenda.

Cine ar fi bine să participe? Pot să participe toți pasionații de tehnologie fie că sunt dezvoltatori, ingineri și administratori de rețea pentru că fiecare va găsi ceva care să îi fie de folos.

Cred că ar trebuie să vă grăbiți pentru că numărul de locuri e limitat iar perioada de înscriere se termină pe 26 iulie. Până în 15 iunie (adica astazi!) 30 iunie există un discount de 100 EUR: 650 EUR/persoană (750 EUR prețul complet) fiind inclusă taxa de participare pentru toate zilele workshop-ului și cazarea la hotel în cameră single. Pentru cine nu dorește cazare, prețul early bid este de 480 EUR/pers.

Detalii găsiți pe formularul de înregistrare sau direct pe site-ul workshop-ului Azure Bootcamp.

UPDATE: azi am stat de vorba cu organizatorii si mi-au spus ca au decis sa extinda termenul pentru early bid (adica perioada de reducere) pana la 30 iunie 2015.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep