HomeFeaturedFocusSamsung da cu smac: Galaxy Grand Prime Value Edition

Samsung da cu smac: Galaxy Grand Prime Value Edition

Când citești prima oară acest nume (asta dacă ai răbdare să îl citești pe tot, că e lung rău), ai senzația că este o versiune mai premium a unui model existent. Ei bine, eu cred că în cazul lui Galaxy Grand Prime lucrurile nu sunt atât de clare și că nou venitul Value Edition nu e musai mai breaz decât fratele său. Spun asta având în vedere specificațiile care, pentru moment nu sunt oficiale. Mai ales chipset-ul Marvell PXA1908 (cu GPU GC7000) care vine să înlocuiască un Qualcomm Snapdragon 410. Chiar dacă păstrează arhitectura pe 64 de biți și procesorul quad-core (Cortex-A53), numele nu prea inspiră încredere.

Majoritatea specificațiilor tehnice se pare că vor rămâne neschimbate, cu un display de 5 inchi și 540 x 960 pixeli, o memorie RAM de 1 GB, 8 GB pentru stocare internă, camere foto de 8 și de 5 megapixeli, acumulator de 2600 mAh. Doar un design ceva mai proaspăt și un sistem de operare mai recent (Android 5 Lollipop) nu cred că justifică aproximativ 20 de euro în plus (de la 200 de euro cât va costa Galaxy Grand Prime Value Edition, la 180 cat costă în prezent Galaxy Grand Prime), mai ales că se trece la un chipset destul de necunoscut.

Mi-aduc aminte că Samsung promitea, cu ceva vreme în urmă, că va limita numărul de terminale pe care le lansează într-un an. Tare îmi e că au uitat deja această promisiune și că au pornit spre noi recorduri.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep