HomeFeaturedFocusKodak IM5 debuteaza comercial cu stangul

Kodak IM5 debuteaza comercial cu stangul

Eu aș numi un eșec apariția și disponibilitatea  (cu vreo două-trei luni întârziere) unui telefon anunțat cu cinci luni în urmă, la CES, la un preț sensibil mai mare decât cel stipulat oficial în momentul anunțului, în condițiile în care specificațiile, care nu erau strălucite nici acum jumătate de an, s-au mai perimat între timp. Ciudat este și că acest terminal, care este din ce în ce mai evident că încearcă să le vândă doar un nume pasionaților de fotografie care se află în căutarea unui telefon inteligent, își face apariția în Olanda, acolo unde costă nu mai puțin de 280 euro (față de cei 230 vehiculați la CES). Cam mult!

Cam mult, mai ales dacă avem în vedere configurația propusă pentru acești bani. Configurație construită în jurul unui chipset MediaTek MT6592 cu procesor octa-core de 1,7 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, care se poate extinde cu încă 32 GB prin microSD, un display de 5 inchi și 720p, camere de 13 și de 5 megapixeli, un Android 4.4 (cu promisiuni de Lollipop) și un acumulator de 2100 mAh, la care am mai putea adăuga funcțiile software proprietare pentru managementul fotografiilor și compatibilitatea cu anumite imprimante foto.

Nu cred că brand-ul Kodak este suficient de puternic ca să mai vândă, mai ales un smartphone și în general cam orice produs care nu are de-a face cu fotografia. Astfel că mă declar destul de sceptic în legătură cu succesul lui Kodak IM5.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep