HomeFeaturedFocusLG G4: huse de protectie pentru aventurieri

LG G4: huse de protectie pentru aventurieri

Huse LG G4 10

Design-ul elegant al lui LG G4 parcă nu se pupă cu ideea de aventură fiind mai potrivit pentru o utilizare business. Dar dacă vrei să urci pe munte, să pleci la mare sau să ieși cu bicicleta, parcă nu prea mai merge să folosești carcasa de piele? Se poate uda și să rămână urme, intră praful/nisipul în el, se poate zgâria.

Pentru cine nu e mulțumit de carcasa standard de piele livrată de LG pe G4, o soluție ar fi un toc VERUS Dandy Book Type din piele. Poate să țină și câteva cărți de vizită dacă vreți asta.

Huse LG G4 03Huse LG G4 02

Ce faci atunci?

Soluția la care ar trebui să ne gândim este să îl protejăm cu o niște huse mai solide. De la MobileDirect.ro am primit mai multe din gama Verus pe care vi le și prezint mai jos.

Prima este un Verus Hard Drop Shine Gold. Vine cu protecție din plastic pe partea din spate și una de silicon în interior, ce iese peste bordura carcasei asigurând și marginile.

Huse LG G4 06Huse LG G4 05

Cea de-a doua este un VERUS Verge Light Silver, tot din combinație de plastic tare și silicon pe interior.

Huse LG G4 09Huse LG G4 08

Ambele necesită puțină dexteritate pentru fixare și dau un sentiment și mai compact aparatului în același timp făcându-l și puțin mai masiv.

LG G4 este un super smartphone Android și ar fi păcat să nu îl păstrați în cea mai bună formă. Și pentru că sunt unul dintre cei pățiți (aproape am spart anul trecut, în vacanță, un HTC One M8 pentru că nu aveam husă) vă recomand să vă gândiți bine dacă merită să plecați în aventură cu LG G4 fără o protecție adecvată.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep