HomeFeaturedFocusWindows 10 TP build 10136 ofera statistici detaliate despre consumul de energie

Windows 10 TP build 10136 ofera statistici detaliate despre consumul de energie

DSC_1227

În Battery Saver-ul din Windows 10 Technology Preview build 10136 au venit câteva upgrade-uri excelente: pe lângă identificarea aplicațiilor care consumă cel mai mult mai există două facilități: posibilitatea de a selecta aplicații ce pot funcționa în fundal chiar și atunci când nu mai e multă energie și poate mult mai interesant, pentru fiecare aplicație în parte se prezintă un sumar al resurselor hardware care au fost folosite cel mai intens.

wp_ss_20150621_0003wp_ss_20150621_0004

Dacă o să mergeți să deschideți Battery Saver din Settings veți vedea că vi se oferă niște informații minimale: cât mai e din baterie, cât mai durează și dacă opțiunea Battery saver este activă.

Apăsând pe Battery Use intrați într-o zonă de unde obțineți informații detaliate despre aplicații și consumul de energie. Inițial este oferit cel total, pe ultimele 24/48 de ore, respectiv o săptămână.

Dar dacă apăsați pe una dintre aplicații veți vedea cât a fost utilizat display-ul, conexiunea Wi-Fi sau elementele de System. Pentru mine, Facebook de Windows Mobile a fost principalul consumator pe ultimele 24 de ore. Iar aplicația în sine, a folosit intensiv display-ul (95,2%) și doar 2.0% s-au dus pe Wi-Fi.

Deocamdată consumul de energie pe Windows 10 TP build 10136 este o problemă importantă doar că odată ce va fi remediat și acest aspect monitorizarea consumului de energie va fi una din funcțiile extrem de utile pe Windows 10 Mobile.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep