HomeFeaturedFocusLiga 1 se vede acum si la Orange TV

Liga 1 se vede acum si la Orange TV

Microbiștii din țara noastră au suferit enorm atunci când meciurile de fotbal din Liga 1 s-au văzut doar la Dolce. Unii au respirat ușurați în momentul în care Digi a reintrat în posesia drepturilor de televizare, iar acum este rândul unui nou val de pasionați ai sportului cu balonul rotund (l-am făcut mic pe Țopescu) să cunoască bucuria. Meciurile din ediția 2015-2016 a Ligii 1 și a Cupei Ligii vor putea fi vizionate fără taxe suplimentare de către toți utilizatorii serviciului Orange TV, prin intermediul canalelor Look TV HD și Look TV Plus HD. Ambele canale sunt incluse de acum în toate abonamentele Orange TV, iar din luna iulie şi în opțiunile Orange TV Go.

Meciurile reîncep pe 11 iulie, când toţi clienţii Orange TV vor găsi în lista de programe și canalul Look TV HD, pe care-l vor putea urmări pe televizorul de acasă, dar și pe smartphone, tabletă sau laptop.  Tot din luna iulie clienții care au activat opțiunea Look TV HD vor beneficia de ea gratuit.

Astfel, cel mai mic abonament Orange TV, Local HD, în valoare de 5 euro/lună, include 38 de canale românești, dintre care 8 în format HD și 17 disponibile și pe dispozitivele mobile. În plus, clienții care activează un abonament Orange TV pe 2 ani au 50% reducere la taxa de abonament timp de un an.

Cei care vor să urmărească filme, seriale, emisiuni și canale TV live doar pe dispozitivele mobile pot alege opțiunile Orange TV Go. De exemplu, opțiunea Local HD Go, care costă 4 euro/lună, va oferi acces la 17 canale TV și la peste 500 de filme și episoade din seriale de top prin Movie Go Unlimited.

De asemenea, până pe 31 august clienţii Orange cu abonament de voce sau de internet pot testa gratuit timp de 2 luni 7 opţiuni Orange TV Go: Local HD Go, Local HD Go+, World HD Go, Universe HD Go, Movie Go Unlimited, Antena Play şi Voyo, iar traficul în aplicația Orange TV Go este gratuit până pe 31 iulie.

Un singur lucru ar trebui să aibă în vedere operatorul de telefonie. Românii sunt mari pasionați de fotbal dar nu sunt dispuși să plătească pentru el. Cei de la Dolce s-au convins pe pielea lor. Așa că ar fi bine ca gratuitatea acordată abonaților Orange TV să nu fie provizorie. Mai multe informații despre serviciul Orange TV pot fi găsite pe www.orange.ro/tv.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep