HomeEvenimenteLuni de la 20:00 se poate urmari live stream-ul de la conferinta...

Luni de la 20:00 se poate urmari live stream-ul de la conferinta Apple WWDC 2015

apple wwdc 2015

Luni seara începând cu ora 20:00 va începe conferința Apple dedicată dezvoltatorilor pe platforma Apple cunoscută sub numele de WWDC. Ediția din 2015 se desfășoară în San Francisco în aceiași locație (Moscone Center) unde a fost și BUILD-ul Microsoft respectiv Google I/O, conferințele similare de la Microsoft și Google.

Lumea deja freamătă în speranța că vor fi anunțat lucruri interesante – mai multe aplicații third party pentru Apple Watch, un nou Apple TV, un răspuns Apple la serviciul de muzică Spotify, informații clare despre iOS 9 și următoarea versiune de Mac OS X, ceva hardware – MacBook Pro, poate ceva aparate HomeKit.

Gama de informații ce vor veni e largă rămâne să vedem dacă sunt cele pe care le așteptăm și dacă o să fie și ceva pe lângă. Microsoft a făcut din keynote-ul de la BUILD un spectacol cu o grămadă de chestii faine anunțate și a stârnit entuziasm, lucru pe care Google nu a reușit la I/O.

E rândul Apple și sper să iasă ceva bun iar punctul de pornire să fie un stream live de calitate.

Keynote-ul Apple de la WWDC 2015 va fi transmis live pe apple.com/live luni seara de la 20:00. În principiu orice posesor de iPhone, iPad și Mac va putea să urmărească transmisiunea live în Safari.

Pentru posesorii de Windows și Android e nevoie de un mic tweak: folosiți un program capabil să redea stream-uri video – VLC e cel mai indicat. De pe Windows PC sau de pe Android lansați VLC și apoi descideți următorul URL:

http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

Vizionare plăcută!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep