HomeGames ArenaNoul Star Wars va semana cu Uncharted

Noul Star Wars va semana cu Uncharted

Studioul Visceral Games lucrează la un joc Star Wars de ceva timp, unul despre care nu erau prea multe informații, până acum! Nolan North, actorul cunoscut pentru faptul că joacă în esență o treime din personajele din jocurile video, a dezvăluit câteva lucruri despre proiect. Mai exact, că va semăna cu Uncharted.

Totuși, a clarificat că nu este o reînviere a lui Star Wars 1313, acel trailer de joc după care toată lumea stătea în coadă deși tot ce vă arăta era o secvență jalnică de shooter din acoperire și niște sărituri care fac Super Mario Bros 1-1 să arate ca cel mai dificil lucru de pe planetă. Totuși, va avea aceleași elemente, pentru că și 1313 încerca să fie Uncharted. Așa că să vă puneți pofta în cui dacă vă așteptați la ceva similar cu seria Jedi Knight.

Totuși, există și o parte bun, Amy Hennig lucrează la acest joc Star Wars, așa că măcar va avea o poveste reușită, dialog bun și personaje interesante. Hennig a fost responsabilă anterior pentru scenariul seriei Legacy of Kain, dacă nu știați. Dar nu Blood Omen 2.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep