HomeFeaturedFocusSamsung lanseaza un Galaxy Note10+ Star Wars Edition

Samsung lanseaza un Galaxy Note10+ Star Wars Edition

Galaxy Note10+ Star Wars

Este mai degrabă un pachet special Star Wars, care conține și o pereche de căști Galaxy Buds personalizate cu aceeași temă, dar și un soi de insignă pentru fanii acestei serii de filme. Pachetul cu Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition vine cumva în întâmpinarea noului film al acestei francize, care va avea premiera pe 20 decembrie și se numește Star Wars: The Rise of Skywalker.

Galaxy Note10+ Star Wars

Customizarea este vizibilă la nivel de culori, acolo unde atât telefonul, cât și căștile, sunt prezentate într-o combinație de negru și roșu (cel puțin pe telefon chiar arată bine). De asemenea, și S Pen-ul este roșu, iar căștile vin intr-o cutie neagră cu interior roșu. Pe spatele telefonului avem și un logo al francizei, pe care fanii probabil că îl recunosc.

Și în ceea ce privește interfața software, avem de-a face cu schimbări. Pachetul de icon-uri, suntele de apel, anumite animații care însoțesc pornirea sau oprirea terminalului, precum și wallpaper-ul, sunt personalizate.

Pachetul cu Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition va fi disponibil în cantități limitate (așa afirmă producătorul coreean), pe anumite piețe unde puterea de cumpărare este ceva mai mare. Prețul acestui pachet va fi de aproximativ 1300 euro (pe piețele europene). Mai multe detalii despre disponibilitatea lui puteți citi în link-ul sursă.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep