HomeFeaturedFocusO parere despre Samsung Level Box Bluetooth speaker

O parere despre Samsung Level Box Bluetooth speaker

Samsung Level Box 03

Din când în când îmi place să mă mai joc și cu altfel de gadget-uri decât telefoane și tablete, doar așa, ca să văd că tehnologia e interesantă și dincolo de utilizarea să îi zicem clasică (164,3×62,3×69,2 mm, 600g). De asta am răspuns afirmativ când am fost întrebat de Samsung dacă vreau să testez un speaker Bluetooth. Era vorba despre Samsung Level Box și când l-am primit nu știam absolut nimic despre el așa că surpriza a fost una plăcută.

Samsung Level Box este un difuzor care se conectează pe Bluetooth cu orice aparat compatibil, poate reda flux audio și are și butoane fizice pentru controlul audio – pornire/oprire și modificare volum.

De ce ai vrea să folosești un astfel de difuzor? Pentru mine a fost extrem de simplu să găsesc scenariul de folosire: când stai în curte, sau pe terasă și vrei să asculți muzică fără să cari după tine ditamai boxele din sufragerie, un astfel de difuzor e interesant.

Samsung Level Box 06

Modul de funcționare e simplu: se pornește difuzorul (care în prealabil a fost încărcat de a la un adaptor microUSB), se conectează la el smartphone-ul sau tableta via Bluetooth (difuzorul va fi văzut automat și acceptă conexiunile inițiate) și din acel moment toate sunetele redate de smartphone/tabletă se vor auzi în difuzor.

În felul acesta se poate reda conținut audio de la muzică prin player-ul audio la internet radio, jocuri, filme etc. Aveți la îndemână o boxă mobilă cu o autonomie foarte bună: din testele mele ține cam 8-10 ore, Samsung zice că bateria ar trebui să fie suficientă pentru 15 ore de utilizare normală. Mie nu mi-a ieșit nicicum să ajung la 15 ore, dar cele 8 sunt absolut suficiente pentru a vă bucura de muzică pe parcursul unei seri.

Samsung Level Box 05

Samsung Level Box nu are un design care să impresioneze dar nici nu arată rău. E construit din aluminiu cu o plasă de protecție pentru difuzoare. Pe partea superioară are cele patru butoane fizice de control (pornire/oprire stream audio, volum +/- și apel) pe spate fiind butonul de pornire/oprire, cel de activare conexiune Bluetooth, slot-ul jack-ului audio (dacă nu vreți să legați aparatul prin Bluetooth) și slot-ul microUSB pentru încărcare.

Construcția rotunjită îi dă un aer aparate, fără să îl scoată din zona clasică. Fiind destul de greu (600 de grame) nu trebuie să vă faceți probleme că la un nivel maxim al sunetului o va lua la plimbare – de altfel nici nu cred că veți ajunge să îl țineți la nivel maxim pentru că probabil așa cum vă așteptați, combinația de volum maxim pe smartphone/tabletă plus maxim pe difuzor duce la apariția unor distorsiuni.

Samsung Level Box 04

Eu nu sunt super pretențios și nici nu sunt suficient de cizelat în materie de calitate audio ca să pot da un verdict absolut în ceea ce privește fidelitatea sunetului redat de Samsung Level Box. Pentru mine a fost suficient de clar și volumul suficient de bun încât să mă bucur de muzică în curte. Pentru că am termen de comparație – un Logitech UE Air pot spune însă că aș fi vrut ca bașii să fie ceva mai evidențiați.

Poate din cauza asta și punând în balanță și prețul (vreo 180 USD) Samsung Level Box nu e chiar un difuzor pentru oricine. Își face treaba bine și are o autonomie suficientă motiv pentru care îl văd ca un excelent cadou pentru prietenii cărora nu mai știți cu ce să îi răsfățați de ziua lor.

Informații: Samsung

Preț:  undeva intre 80 USD (amazon) si 170 USD

PRO CONTRA
+ ușor de folosit/instalat
+ calitate bună audio
+ autonomie 8 ore +
+ Bluetooth + NFC
+ excelent pentru folosit pe terasa/gradina
– bașii puteau fi mai puternici
– nu e pentru pasionații de muzică
Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep