HomeFeaturedFocusWindows RT nu primeste Windows 10, doar un update ce aduce cateva...

Windows RT nu primeste Windows 10, doar un update ce aduce cateva functii noi

Surface 2

Presupun că deja știți că Windows 10 nu va ajunge și pe sistemele cu Windows RT, informație pe care Microsoft a făcut-o publică cu ceva vreme în urmă. Ca să nu lase chiar de tot baltă sistemele RT (în special Surface RT și Surface 2) Microsoft a decis că va aduce totuși un update cu ceva funcții noi și pe platforma RT. Dacă vreți e scenariul Windows Phone 7.5 repetat: nu primește update-ul complet, doar așa, câteva abureli să mai țină puțin oamenii în priză.

Pe site-ul Microsoft ni se reamintește că în jurul datei de 29 iulie (adică la lansarea Windows 10) sistemele RT vor primi și ele un update. Ce înseamnă el, ce aduce nou, dacă merită sau nu să fie pus, rămâne încă un mister.

Și e păcat pentru că tabletele Windows RT și-au făcut treaba extrem de bine: eu sunt posesorul a două – prima varianta de Surface RT și acum a unui Surface 2 de care sunt extrem de mulțumit. Aștept să văd ce înseamnă viitorul update și cât de mult va influența (sau nu) experiența Windows de pe Surface.

Exact la fel ca în cazul trecerii de la Windows Phone 7.5 la 8, rămân cu un gust amar asociat faptului că am investit într-un hardware care după un an și un pic intră în con de umbră.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep