HomeFeaturedFocusOportunitate: program de practica la Cerner Romania, Brasov

Oportunitate: program de practica la Cerner Romania, Brasov

 

Cerner_internship

Sub sloganul ”Faceți parte din ceva ce contează și schimbați lumea healthcare IT”, Cerner Romania anunță că a dat drumul la programul de internship pentru perioada verii – se caută persoane interesate să lucreze part-time, plătit și să învețe Java, C++, SQL, SAP Abap, Project Management, în ideea că ulterior vor deveni parte a echipei Cerner.

Cerner a deschis în primăvara lui 2015 primul său birou în Brașov, prin achiziția diviziei mondiale de dezvoltare software pentru zona de healthcare de la Siemens. În momentul de față echipa locală are cam 130 de angajați, în creștere, în timp ce, la nivel mondial, în cele peste 30 de locații ce acoperă tot mapamondul, Cerner are 21.000 de angajați.

Cerner este considerată de Forbes (în 2014) ca fiind a 22-a companie inovatoare din lume. Prin activitatea sa din domeniul healthcare IT, Cerner contribuie la transformarea constantă a domeniului sănătății prin dezvoltarea de instrumente și tehnologii care vor face mai eficient și mai simplu procesul de interacțiune dintre pacient și doctor sau instituția abilitată să ofere servicii de sănătate.

Cine e interesat poate să trimită CV-ul prin formularul de pe eJobs.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep