HomeFeaturedFocusProdusul lunii mai 2015: Microsoft Lumia 640 XL

Produsul lunii mai 2015: Microsoft Lumia 640 XL

Ca să înțelegeți de ce am decis să alegem acest telefon cu Windows Phone de la Microsoft ca fiind prodului lunii mai 2015 pe MOBzine.ro, o să vă las cu concluzia review-ului. Spune ca totul despre acest terminal.

După ce m-am jucat destul de mult cu Lumia 640 XL (cam trei săptămâni) și am discutat cu alți posesori de Lumia 640 XL, concluzia e simplă: modelul LTE își merită banii cu vârf și îndesat. Microsoft a avut o strategie inspirată aducând pe piață acest model la un preț corect.

Cine vrea acum un aparat cu autonomie, o cameră foto bună și viteză de lucru decentă poate să se orienteze liniștit către Lumia 640 XL. Prețul de achiziție fără abonament  e undeva la 970 de lei, foarte bun dacă țineți cont de faptul că veți primi și o licență de Microsoft Office 365 Personal pentru un an – adică pachetul Microsoft Office plus 15 GB de stocare în cloud, gratuit.

Dacă doriți să intrați și în detalii de ordin tehnic sau să vedeți o colecție de fotografii realizate cu acest telefon, aveți la dispoziție review-ul complet de Microsoft Lumia 640 XL.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep