HomeFeaturedFocusRelatia dintre BlackBerry si Android este una solida

Relatia dintre BlackBerry si Android este una solida

Care nu se lasă prea ușor de distrus. Aș fi putut paria, după apariția primelor zvonuri despre un smartphone BlackBerry cu Android, că această legătură nu va ține mult. Am crezut sincer, atunci când am vorbit despre un smartphone Samsung cu servicii software de la BlackBerry, că de fapt asta era versiunea corectă și că primul zvon, mult mai greu de realizat, era doar o interpretare eronată a acestei povești. Însă iată că acest concept de smartphone BlackBerry cu sistem de operare Android revine în vâltoarea zvonurilor și, încercând parcă să sune cât mai convingător, aduce niște detalii suplimentare care să ne lase impresia că vorbim despre un terminal aflat foarte aproape de lansare.

Mă rog, chiar aproape nu este, pentru că sursa acestor informații spune că lansarea oficială se va întâmpla ăn luna noiembrie. Iar restul detaliilor, printre care și numele acestui smartphone, BlackBerry Venice, au menirea de a stârni destulă curiozitate în jurul acestui dispozitiv.

Un chipset Qualcomm Snapdragon 808 pe arhitectură de 64 de biți, cu procesor hexa-core de 1,8 GHz, o memorie RAM de 3 GB, un ecran QHD de 5,4 inchi și o pereche de camere foto de 16 și de 5 megapixeli nu sună deloc rău. Așa că BlackBerry Venice are șanse să fie bine primit. Asta dacă se va și materializa la un moment dat, fără să modifice prea tare imaginea pe care o avem acum despre el.

via N4BB

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep