HomeFeaturedFocusLG G4 Pro prevesteste o toamna interesanta

LG G4 Pro prevesteste o toamna interesanta

De obicei, în perioada în care Apple face un refresh liniei sale de terminale vine și Samsung cu update-ul seriei Note, pentru a acapara din lumina reflectoarelor. Acum se pare că un nou jucător pare decis să anime lupta și să strice acest dans în doi dintre Apple și Samsung, devenit deja o tradiție de toamnă. Începe să arate a horă și pare a fi meritul LG, despre care se spune că va lansa o versiune Pro a terminalului LG G4, care, dacă este să dăm crezare acestor zvonuri, are capacitatea (din punct de vedere al specificațiilor cel puțin) să se bată de la egal la egal cu cei enumerați mai sus.

Sunt destul de convins de asta pentru că avem de-a face cu un phablet de 5,8 inchi (cu rezoluție QHD a ecranului – 1440 x 2560 pixeli), care se va baza pe încă nelansatul chipset Qualcomm Snapdragon 820 SoC, pe o memorie RAM de 4 GB. Capacitățile de stocare internă de 32 sau 64 GB, dar mai ales perechea de camere foto de 27 de megapixeli (cea principală, evident) și de 8 megapixeli (pentru selfie-uri reușite) sunt alte caracteristici menite să ne întărâte pe noi, cei pasionați de dispozitivele mobile și să îi pună în gardă pe rivali.

Deocamdată sunt doar zvonuri, fără suport oficial, la fel care dă o carcasă metalică pentru acest viitor terminal. Chipurile, acest telefon se va lansa în octombrie. Până atunci este timp destul de speculat mai departe, așa că mă aștept la noi și noi informații (tot speculative) despre LG G4 Pro.

via Phone Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep