HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J5 si J7 anuntate oficial

Samsung Galaxy J5 si J7 anuntate oficial

Până acum am avut parte doar de leak-uri, mai ales cu J5, fratele mai mic al familiei, care s-a plimbat nestingherit prin fața camerelor de luat vederi. O adevărată colecție de poze cu Samsung Galaxy J5 a făcut obiectul discuțiilor acum vreo săptămână, astfel că prea multe secrete din punct de vedere al designului nu prea ne-a mai rezervat acest terminal. Fratele său mai mare a fost ceva mai rezervat în perioada de dinaintea anunțului oficial, aici putem mima mai convingător surpriza la aflarea detaliilor despre el. Motiv pentru care o să încep și eu cu Galaxy J7, terminalul mai mare.

Samsung-Galaxy-J7

Acesta vine cu un ecran de 5,5 inchi și 720 x 1280 pixeli și este motorizat de un chipset Snapdragon 615 cu procesor octa-core. Stocarea este de 16 GB, memoria RAM vine cu atipicul 1,5 GB, camerele foto sunt de 13 și de 5 megapixeli, iar ca funcții extra, putem adăuga LTE-ul, abilitățile dual-SIM și flash-ul LED pentru camera foto frontală (o premieră pentru Samsung). Un Android 5.1 Lollipop și un acumulator de 3000 mAh închid partea de specificații tehnice.

Fratele mai mic vine cu câteva diferențe. Prima este la nivelul ecranului, care are doar 5 inchi dar păstrează aceeași rezoluție. Chipset-ul se schimbă și el, acum este un Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,2 GHz, iar bateria coboară la 2600 mAh. Restul specificațiilor se păstrează de la Galaxy J7. Au cam nimerit-o cei cu informațiile leak-uite, mai puțin stocarea internă.

Samsung-Galaxy-J5

Ambele telefoane devin disponibile în China, încă de săptămâna aceasta, la prețuri de aproximativ 290 dolari pentru Galaxy J7 și 225 dolari pentru Galaxy J5. Rămâne de văzut dacă există intenții din partea coreenilor de a ieși cu aceste terminale și în afara Asiei.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep