HomeFeaturedFocusCanyon improspateaza gama de produse dedicate gamerilor

Canyon improspateaza gama de produse dedicate gamerilor

Atunci când ești un jucător înrăit, PC-ul (orice gamer veritabil se joacă pe PC și consideră consolele ceva prea mainstream 🙂 – o spun din experiența proprie de gamer, chiar dacă totul s-a întâmplat cu mulți-mulți ani în urmă, în epoca apusă LEVEL) este la fel ca mașina pentru un pilot de curse. Iar mouse-ul sau tastatura, sunt precum volanul sau schimbătorul de viteze. Și se știe doar că pentru marii piloți, volanele sunt făcute custom.

Probabil că așa gândește și Canyon, producătorul de accesorii și periferice dedicate gaming-ului, care și-a împrospătat colecția cu noi modele.

Noua gama de produse este conceputa conform celor mai inalte standarde de calitate europeana si se remarca prin designul exclusivist si ergonomic. Produsele se potrivesc perfect atat jucatorilor profesionisti cat si celor incepatori, care-si doresc un produs de calitate la pret atractiv.

Gama cuprinde 5 modele de mousi: Jedi, SkyHook, Tyrant, Hazard si Paintball. Vedeta este mouseul Hazard care reprezinta combinatia perfecta dintre tehnologie si design. Sapte butoane programabile, memorie proprie de 64k, forma simetrica, senzor optic cu rezolutie maxima de 3500DPI, frecventa de 1000 HZ si acceleratie de 20g, potrivit atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci si confortabil de utilizat pentru o perioada lunga de timp.

Canyon Tyrant

Gama de tastaturi cuprinde doua modele: Hazard si Valiant. Butoane programabile, baza cauciucata pentru fixare perfecta, taste luminoase, multimedia control, suport pentru incheietura mainii, timp de raspuns rapid (4ms in loc de 8 ms), posibilitatea de a bloca tasta Windows, design modern, iata doar cateva dintre caracteristicile noilor produse.

Produsele sunt disponibile in magazinele de specialitate la preturi pornind de la 49 lei.

La prima vedere, preferatele mele sunt cele din seria Hazard, care mă duc cu gândul la Half-Life, unul dintre jocurile care mi-au marcat tinerețea. V-am spus doar, încă de la început, că am fost și eu, la vremea mea, un gamer înrăit.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep