HomeGames ArenaThe Division nu va mai avea aplicatie mobila

The Division nu va mai avea aplicatie mobila

După ce The Division a primit un downgrade grafic, de în acest ritm va arăta ca Freedom Fighters până în 2016, Ubisoft anunță că aplicația mobilă plănuită pentru joc nu mai este valabilă.

Da, una din funcțiile care chiar păreau hazlii ale jocului, cea prin care un om care se afla în tramvai, stând la zece semafoare, putea să se conecteze cu tableta la joc și să participe la o sesiune cu amicii săi care nu au fost nevoiți să stea până la ora 1 noaptea la muncă, nu va mai fi inclusă în The Division.

Motivul anulării este că ar fi creat un dezechilibru ce ar fi afectat negativ gameplay-ul. Desigur, fiind mai sceptic, nu prea cred 100% această motivație. Poate o fi toate acele cuvinte de încurajare și de „rămâi optimist” pe care le primeam de la infirmiere care ar fi putut să îmi aducă o pernă să îmi amortizez spatele și să nu sufăr fără rost ore întregi, dar nu o făceau, pentru că a spune un „rămâi optimist” trecător nu necesită efort.

Am altă explicație, vreți să o știți? Ubisoft nu are o divizie pentru mobile suficient de competentă să realizeze acea aplicație. De ce aș spune asta? Uitați-vă la cele două aplicații mobile, ce trebuiau să ofere o experiență second screen inedită pentru ultimele două jocuri Assassin’s Creed. Cea de la Black Flag era un joc de doi lei pe care aș fi plătit în plus să fie scos din Black Flag, iar cealaltă în mod activ era dăunătoare jocului, forțându-te să o folosești pentru a putea deschide cufere pe care le găseai în joc.

Aplicația de la The Division, în schimb, ar fi permis o interconectare grozavă cu jocul în sine, profundă și inedită. N-au fost în stare să facă nici măcar aplicația mobilă pentru The Crew, care este deja cu 70% dintr-un an în întârziere, și se așteptau să facă în esență un client secundar pentru joc? Cum au reușit să o facă pe cea de la Watch Dogs, este un miracol ce mă depășește.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep