HomeFeaturedFocusTouch, primul smartwatch de la Overmax

Touch, primul smartwatch de la Overmax

Mă așteptam la un astfel de produs încă din momentul în care polonezii au lansat prima lor brățară de fitness, Overmax Touch Go. Era doar o chestiune de timp, primul pas în zona de wearable fusese făcut, iar pofta lor de a explora noi nișe s-a văzut și atunci când au anunțat prima dronă, Overmax X-Bee 3.1. Iată că acum s-a întâmplat! Avem un ceas inteligent sub brandul Overmax, unul care, prin prețul la care va fi pus în vânzare, de doar 355 lei (preț recomandat de producător), poate avea rolul de a deschide apetitul consumatorilor pentru tehnologia wearable sau poate reprezenta o alternativă la produsele mai scumpe de la brandurile consacrate.

Overmax Touch are meritul de a putea fi folosit independent, prin cititorul de card SIM integrat. La înșiruirea de specificații tehnice de mai jos, puteți adăuga prezența camerei foto de 0,3 megapixeli, a slotului microSD (până la 32 de GB) sau sincronizarea prin BlueTooth cu telefoane Android și iOS.

touch_overmax

Specificațiile complete ale lui Overmax Touch:

  • CPU: MTK6260A
  • Tip ecran: TFT
  • Dimensiune ecran: 1,54 inchi
  • Rezoluție: 240 x 240 pixeli
  • Memorie: 128 MB
  • Baterie: 380 mAh
  • Dimensiuni: 43,5 x 40 x 11,8 mm
  • Greutate: 205 grame

Overmax Touch va permite sa rulati aplicatii cu usurinta, sa efectuati apeluri si sa navigati pe web! Caracteristici precum reportofon, calculator sau calendar sunt utile pentru intalnirile de afaceri si va ofera oportunitatea de a previzualiza notificarile intr-un mod discret. Multumita aplicatiei anti-pierdere va puteti gasi mereu smartphone-ul cu usurinta. Atunci cand distanta dintre dispozitive este prea mare, smartphone-ul te va avertiza cu un sunet. Mai mult, o monitorizare a somnului va inregistra durata si calitatea somnului dumneavostra, in timp ce un pedometru va va oferi informatii despre distanta parcursa. Ceasul face posibila si folosirea camerei unui smartphone in mod wireless.

V-am atras atenția? Mai rămâne aspectul fizic. Și aici este o chestiune de gusturi, pe care doar contactul direct cu produsul o poate clarifica. Însă dacă în momentul în care puneți mâna pe el, prima senzație este OK, eu spun că v-ați cam găsit viitorul gadget.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep