HomeFeaturedFocusSamsung in morisca zvonurilor

Samsung in morisca zvonurilor

Gama variata de produse cu care Samsung atacă piața de smartphone le oferă material din plin speculanților care propun către marea masă informații neoficiale. Așa se face că producătorul coreean este destul de prezent în vâltoarea zvonisticii din care ies, din când în când, informații despre câte un terminal. Astăzi vă propun două viitoare modelel de la Samsung sau, mai bine zis, două posibile viitoare modele pentru că, în această zonă nimic nu este sigur și bătut în cuie.

Primul dintre acestea (și cel care, după părerea mea, este mai probabil să se concretizeze) este Galaxy S5 Neo, o împrospătare a flagship-ului de anul trecut, care se remarcă prin chipsetul Exynos 7580 (pe arhitectură de 64 de biți cu procesor octa-core de 1,6 GHz și GPU Mali-T720) proprierar Samsung. Din punctul meu de vedere, odată cu Galaxy S6 și S6 edge, Samsung a demonstrat că poate să facă chipset-uri performante, așa că, dacă informațiile sunt corecte, Galaxy S5 Neo poate face o figură frumoasă. În afară de chipset, telefonul crește și la nivel de cameră foto frontală, până la 5 megapixeli. Restul specificațiilor tehnice nu se schimbă. Același ecran Super AMOLED de 5,1 inchi cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli, aceeași memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, cameră foto principală de 16 megapixeli și o baterie de 2800 mAh. Bineînțeles, sistemul de operare a fost actualizat, vorbim acum de Android 5.1 Lollipop.

Cu un preț corect, un posibil Galaxy S5 Neo ar putea reprezenta o variantă interesantă la prea scumpul Galaxy S6. Vi se pare că își va canibaliza Samsung vânzările? Stați să vedeți următorul concept, din punctul meu de vedere mai puțin credibil.

Este vorba despre Galaxy S6 Plus, un fel de Galaxy S6 edge, cu același ecran curbat în ambele margini, dar cu un ecran de 5,5 sau 5,4 inchi (tot Super AMOLED). Nu aș mai insista pe restul zvonitelor specificații tehnice (chipset Snapdragon 808 cu procesor hexa-core, stocare internă de 32 GB, camere foto de 16 și de 5 megapixeli), pentru că îmi pare destul de puțin probabil să vedem un asemenea dispozitiv. S-ar plasa prea între seriile S și Note și ar deranja mult. Pentru că ar lua vânzări multe de acolo.

Rămâne de văzut dacă și Samsung gândește la fel. O sa încercăm să vă ținem la curent cu statusurile celor două proiecte și cu informațiile care mai apar pe marginea lor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep