HomeFeaturedFocusUnde ne oprim cu dimensiunea? Phablet de 6,8 inchi de la Lenovo

Unde ne oprim cu dimensiunea? Phablet de 6,8 inchi de la Lenovo

De bine ce am discutat despre greutatea manevrării unui phablet de 6 inchi, cu ocazia review-ului de Huawei Ascend Mate 7, pe care l-am declarat puțin cam mare pentru gusturile mele, vine acum un material despre unul dintre viitoarele produse ale Lenovo, care tocmai a făcut o vizită la TENAA, instituția care certifică dispozitivele mobile pentru piața din China, de unde, ca de obicei, s-a scurs înspre presă.

Nu mai contează faptul că produsul celor de la Lenovo nu are decât un nume de cod pentru moment (i se spune Lenovo PB1-770N), nu mai contează nici specificațiile sale în limitele normalului cotidian (un procesor octa-core de 1,5 GHz, 2 GB de memorie RAM, 32 GB pentru stocare internă, camere foto de 13 și de 5 megapixeli și un acumulator de 3500 mAh). Important este că dispozitivul (îmi vine greu să îi spun telefon) vine cu un display fullHD de 6,8 inchi și 324 ppi și că măsoară 186,6 x 96.6 x 7,7 mm. Ok, e destul de subșire, dar e și mare rău!

Însă, așa cum am mai spus-o, aici este o chestiune de gusturi. Vor mai conta totuși și prețul și disponibilitatea, informații care încă nu sunt cunoscute.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep