HomeFeaturedFocusVersiunea noua de Oppo Neo 5 si Neo 5s prezentate oficial

Versiunea noua de Oppo Neo 5 si Neo 5s prezentate oficial

După ce a dat o lovitură de imagine la nivel global prin parteneriatul cu FC Barcelona, lucru care ne-a dus cu gândul la faptul că își pregătește expansiunea comercială și în afara Asiei și după ce le-am sărit în cap că au lansat Oppo Neo 5s fără să spună nimic, iată că chinezii vin cu un anunț cât se poate de oficial nu doar despre acest terminal, dar și cu o versiune updatată, actualizată, a lui Oppo Neo 5.

Ambele telefoane au fost prezentate de către Oppo. Dacă pe Neo 5s l-am cunoscut deja și știm cam tot ceea ce aduce din punct de vedere tehnic, cu un ecran IPS de 4,5 inchi, o rezoluție de doar 854 x 480 pixeli, un chipset Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916, cu procesor quad-core de 1,2 GHz și GPU Adreno 306, memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB (care se poate extinde cu încă 128 GB prin microSD), o cameră foto principală de 8 megapixeli (care în ciuda tehnologiei Pure Image 2.0 poate întregistra video doar la 720p), o cameră foto secundară de doar 2 megapixeli, un acumulator de 2000 mAh, abilitățile dual-SIM, precum și sistemul de operare ColorOS 2.0.1 dezvoltat pe un Android 4.4 KitKat, atunci nu ne va surprinde nici noul Oppo Neo 5.

Singurele modificări pe care acesta le aduce sunt la nivel de chipset, care aici este un MediaTek MT6582 cu procesor quad-core de 1,3 GHz (Cortex-A7) și GPU Mali-400MP2, la conectivitatea LTE care este absent și la slotul pentru micro SD care suportă doar până la 32 de GB.

Din punct de vedere fizic telefoanele sunt identice. Sunt curios dacă vor exista diferențe de preț și, mai ales, dacă măcar una dintre versiuni va fi destinată piețelor străine, altele decât cele din Asia.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep