HomeFeaturedFocusLumia 940XL vine cu scanner pentru iris?

Lumia 940XL vine cu scanner pentru iris?

Tace @evleaks cat tace, dar și când spune ceva, vine cu informații high-class. Acum de exemplu, vine cu o informație extrem de interesantă despre unul dintre cele două viitoare telefoane de top (Talkman și Cityman) pe care se spune că Microsoft se pregătește să le lanseze în seria Lumia, hotărât parcă să contrazică anumite teorii (pe care inclusiv eu le-am crezut și le mai cred încă) despre cum sacrifică compania din Redmond brandul Lumia pentru popularizarea platformei. Chiar dacă cele două terminale high-end nu au primit confirmare oficială, zvonurile despre ele circulă cu viteză. Și acum, unul dintre zvonuri spune că telefonul va avea scanner pentru iris (recunoașterea ochilor).

evan

La nivel de speculații de ordin tehnic, despre Cityman – Microsoft Lumia 940XL se spune vă va avea un chipset Snapdragon cu procesor octa-core, un ecran QHD de 5,7 inchi, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB și un acumulator de 3300 mAh. Plus o pereche de camere foto de 20 megapixeli (cea principală) și 5 megapixeli (cea frontală). Și, desigur, Windows 10.

Sunt curios dacă se păstrează aceste specificații, pentru că trebuie să recunoaștem că sună tare bine. Iar Windows Phone, sau cum se va numi el pe viitor, are nevoie și de un flagship proaspăt pentru a crește pe piața sistemelor de operare mobile. Cu carcasă de aluminiu sau fără, este nevoie de suflu proaspăt.

via Phone Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep