HomeFeaturedFocusVertu Signature for Bentley: mai simplu dar mai scump!

Vertu Signature for Bentley: mai simplu dar mai scump!

Am crezut că după momentul cu Vertu Signature Touch Lizard și a sa piele naturală de șopârlă în culori care de care mai ne-naturale, le-am văzut pe toate din partea acestei companii simpatice. Însă britanicii de la Vertu și mai ales clientela lor selectă continuă să ne uimească. Și pentru că o așa apariție merită surle și trâmbițe, fără prea multă vorbăraie, faceți cunoștiință cu noul Vertu Signature for Bentley, un feature phone de 14.500 de lire, adică puțin peste 20.000 de euro. Un feature phone, ați auzit bine! Cam aici poate să meargă cinismul cu care compania exploatează snobismul clienților. Și sincer, cred că bine face, ăștia chiar își merită soarta.

Ca să aveți o idee cât de cât, tot un Vertu for Bentley, dar smartphone Android, costă aproximativ 12.500 de euro. Un preț mare, dar măcar vorbim de un telefon inteligent, care oferă cât de cât niște funcționalități utile unui om de afaceri și proprietar de Bentley. Deși sunt convins că va prinde și în afara acestui cerc select. Pe semne că un smartphone este prea mult pentru unii din grupul de potențiali clienți, așa că lucrurile mai simple sunt mai ușor de utilizat. Dar simplu nu înseamnă întotdeauna și ieftin, sper că acum este clar acest lucru.

Pentru că detalii despre un feature phone nu prea am cum să dau, iar construcția cu metale scumpe și piele rară mă lasă rece, mai bine folosesc timpul să vă justific reacția mea acidă. Nu este musai la adresa companiei Vertu, până la urmă este un business și cred că strategia lor dă roade. Poate că mă deranjează cinismul cu care exploatează prostia unora, dar și aici este treaba lor. Cel mai tare însă mă irită ideea că unii oameni devin clienți ai Vertu doar pentru a-și etala bunăstarea socială, fără să înțeleagă că există modalități și mai umane prin care ar putea să cheltuie aceeași bani. Și nu înțeleg, în mintea lor îngustă, că inclusiv un act caritabil de aceeași valoare ar putea să îi scoată în evidență poate chiar mai mult. Deși ar trebui să renunțe la opulență și probabil că este mult mai greu decât ne-am imagina noi.

via PocketLint

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep