HomeFeaturedFocusRecomandare: cateva huse pentru OnePlus 11 5G

Recomandare: cateva huse pentru OnePlus 11 5G

Pentru că am avut ocazia să ne jucăm câteva zile și cu OneOplus 11 5G, am profitat de ocazie și am testat și câteva huse pentru acest telefon, modele disponibile în oferta MobileDirect. Pentru că oricât de bine ar arăta fără husă, telefoanele moderne sunt mult prea scumpe pentru a risca să le deteriorăm folosindu-le fără huse.

O să încep cu un model Book Type Magnetic Slim Blue CUBZ realizat din piele ecologică, în formă de portofel. Avantajul adus este acela că protejează complet telefonul. Are decupaje precise pentru acces la porturi și la sistemul de camere foto.

În construcție e integrat și un stand pliabil, care permite poziționarea telefonului pe masă pentru a urmări materiale video.

Nu în ultimul rând, acest model este construit dintr-un material din gel moale, care nu zgârie carcasa atunci când acesta e introdus în husă.

Al doua husă, este una MOFFI, dintr-un material plastic, cu o aderență foarte bună. Pe spate are striații pentru a putea fi folosit ușor cu o singură mână, iar în zona inferioară are o zonă special făcută pentru sprijinirea degetului.

Această husă are orificii gândite foarte bine pentru accesul la portul USB Type-C și difuzor/microfon.
Marginile sunt rotunjite și datorită flexibilității, husa se montează foarte ușor. Merită menționat și faptul că husa trece puțin peste nivelul ecranului pentru o mai bună prindere și în același timp pentru a-i asigura o minimă protecție atunci când îl ținem cu fața în jos pe diverse suprafețe.

Și husa care mi-a plăcut cel mai mult este una CUBZ Rugged Black CUBZ, construită tot din gel TPU. Aceasta oferă protecție completă pentru partea din spate a telefonului, inclusiv pentru sistemul de camere foto, se ține foarte bine în mână și nu crește semnificativ dimensiunea telefonului.

Este realizată în totalitate din silicon, cu un design ergonomic care arată bine și permite o aderență foarte bună – chiar și când aveți mâinile ude, nu trebuie să vă fie teamă că veți scăpa telefonul. Textura este una mată, iar husa are marginile desenate interesant, dând un aspect industrial.

Și un lucru foarte important: marginile husei trec peste nivelul ecranului și în felul acesta asigură protecție și pentru situațiile în care e pus cu fața în jos pe diverse suprafețe.

Dacă vreți să vedeți și alte modele, vă recomand să consultați aici oferta MobileDirect pentru OnePlus 11 5G.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep