HomeGames ArenaVIDEO: DOOM 4 isi arata fata la E3

VIDEO: DOOM 4 isi arata fata la E3

DOOM cel nou s-a bucurat de foarte multă atenție la E3, în conferința Bethesda, cu o demonstrație în nici un fel complet regizată de zici că era prerandată aproape. Aceasta ne-a arătat ceea ce ne așteptam să vedem de la un joc Doom, nivele în formă de potcoavă, arme, demoni, dezmembrări, iad, puști, puști mai mari, explozii și multiplayer.

Multiplayer rapid și foarte variat, mulțumită unui editor numit Snapmap, ușor de folosit care permite realizarea în timp real de hărți, complete cu logică personalizată. Adică puteți face reguli proprii pentru multiplayer, puteți băga inamici, puteți face armurile să explodeze atunci când cineva încearcă să le ia. Potențialul este nelimitat!

Faptul că suportă modificări, chiar din cutie, este foarte îmbucurător, pentru că ultima iterație a motorului idTech era cam răutăcios cu gâdilatul, din cauza megatexturilor sale. Doom cel nou va folosi idTech 6.

Varianta finală a jocului va fi lansată în primăvara anului viitor. Puteți vedea prezentarea integrală mai jos. Mai rămâne totuși o întrebare, va avea selfies?

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep