HomeFeaturedFocusSmartphone Samsung cu servicii BlackBerry integrate?

Smartphone Samsung cu servicii BlackBerry integrate?

Mai țineți minte zvonul de acum câteva zile, cel care dădea posibil un smartphone BlackBerry (poate chiar slider-ul misterios) cu Android? Ei bine, ceea ce am citit astăzi s-ar putea să fie o nouă interpretare a acelui pseudo-proiect, la fel de bine cum ar putea să fie un proiect separat. Deși parcă m-aș mira cam tare să o apuce BlackBerry pe drumuri atât de îndepărtate de ceea ce a făcut atîția ani de zile. Și a făcut chiar bine în vremuri îndepărtate.

Se pare că cele două companii și-au unit forțele pentru un proiect de smartphone Samsung care să aibă integrate serviciile software ale BlackBerry. Parcă totuși pare o variantă mai plauzibilă, mai ales având în vedere istoricul celor două companii, care au mai lucrat împreună la lansarea BlackBerry Messenger for Android, dar și la soluția de securitate de pe cele mai recente terminale din seria Galaxy, care s-a bazat atât pe KNOX-ul celor de la Samsung, cât și pe platforma BES12 de la BlackBerry.

Cine știe, poate că se înțeleg atât de bine, încât se bagă samsung pe fir și trece la achiziția atât de stipulată a BlackBerry, suflîndu-i pe canadieni de sub nasul celor de la Microsoft, compania care are, în teorie, șansele cele mai mari să pună mâna pe BlackBerry (mai bine spus pe patentele lor).

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep