HomeFeaturedFocusCortana vine pe Android, de data asta oficial

Cortana vine pe Android, de data asta oficial

microsoft-cortana-android-fullbleed

Cortana a ajuns (oficial de data asta) pe Android. Microsoft a deschis programul de testare pentru Cortana pe Android în SUA și China, așa că cine trăiește în țările astea și are un cont Windows Insider activ plus un smartphone de generație nouă poate să se înscrie în programul de testare și să spere că va fi primit ca să testeze Cortana.

De ce ai vrea Cortana pe Android când ai deja Google Now? Greu de spus. Ca utilizator frecvent de Google Now și Cortana trebuie să vă spun că în momentul de față cele două sunt complementare. Sunt chestii unde Google Now excelează – planificarea călătoriilor, informații de trafic, navigație asistată de GPS, informații despre punctele de interes din jur etc. și zone unde Cortana e cu adevărat util: știrile personalizate, informații de trafic și navigare, regăsirea informațiilor de pe PC/telefon, asistent virtual (apeluri, intrări în calendar, remindere etc.).

Cred că răspunsul corect ar fi că poți încerca Cortana pe Android pentru că vei avea așa ceva și pe PC și atunci va exista continuitate: aceleași date, aceleași informații și acțiuni vor fi disponibile indiferent de aparatul folosit.

Perioada de test a început deja și dacă vreți Cortana pe Android atunci înscrieți-vă în programul de testare urmând link-ul de aici. Poate aveți noroc și veți acea acces.

Varianta cealaltă ar fi să puneți singuri APK-ul de Cortana pe Android (atenție, nefiind din Google Play puteți să vă alegeți cu mult mai mult decât sperați) descărcându-l din APK Mirror. Iar dacă vă merge, ne dați și nouă un feedback.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep