HomeFeaturedFocusApple intra in campania electorala, Jeb Bush e fanboy!

Apple intra in campania electorala, Jeb Bush e fanboy!

Cu voie sau fără? În perspectiva alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii, unul dintre posibilii candidați, republicanul Jeb Bush, aruncă în luptă o armă destul de grea. Și anume, slăbiciunea pentru produsele Apple. Asta ca să nu spun direct că se declară deschis un Apple fanboy. Este o manevră deloc întâmplătoare, una din care sunt convins că cei din spatele lui Jeb Bush speră să iasă cu ceva capital electoral în plus. Este cunoscută acea latură patriotică pe care produsele Apple reușesc să o stârnească și să o exploateze la utilizatorii produselor sale, pe care acum, indirect, încearcă să o trezească și Jeb Bush.

Într-un scurt clip publicat de acesta, își declară deschis preferința pentru iPhone în detrimentul BlackBerry-ului impus la Casa Albă de ultimii președinți americani (sau, s-ar putea spune, impus de Serviciile Secrete), se declară un utilizator de MacBook Pro, baby, își arată ceasul Apple Watch de la încheietura mâinii… ce să mai, un întreg arsenal de argumente cu care ar trebui să aibă deja un loc asigurat în inimile fanboys-ilor Apple cu drept de vot.

Există totuși și o problemă, care se pare că îl va urmări pe Jeb, care de altfel pare un tip OK, în această campanie electorală. Faptul că este un Bush. Însă, la cum funcționează sistemul electoral american, aș spune eu că are șanse mari. Sunt curios dacă după ce va ieși președinte, în eventualitatea în care acest lucru se va întâmpla, va mai fi un așa de mare fan Apple.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep