HomeFeaturedFocusCateva informatii despre OnePlus 2

Cateva informatii despre OnePlus 2

După toată vâlva pe care a făcut-o în jurul său modelul de anul trecut al acestui producător din China, celebrul flagship killer OnePlus One, așteptările sunt foarte mari de la succesorul care se pregătește de apariție. Și nu va fi unul, ci vor fi trei modele de OnePlus 2, pentru a satisface gusturile celor mai pretențioși dintre consumatori. Prea multe informații nu au ieșit la suprafață, însă, spre deosebire de alți producători, cei de la OnePlus se implică direct în acest soi de teasing și, din când în când mai scapă câte o informație despre viitoarele terminale.

Uite așa am aflat, de exemplu, că acumulatorul de pe viitorul model este ceva mai mare decât ceea ce a avut predecesorul său. 3300 mAh va avea bateria de pe OnePlus 2. Informația mai interesantă este că vor exista versiuni (cel puțin una) cu 4 GB de memorie RAM. Iar pentru utilizatorii extremi, versiunea cu chipset Qualcomm Snapdragon 810 v2.1 va fi cea mai slabă. Însă și prețurile vor fi ceva mai aspre decât la prima versiune de smartphone. Așa că modelul de anul acesta va fi un flagship killer doar pe jumătate. Diferențele de preț s-au cam strâns între modelele de top chinezești și telefoanele de la brandurile mari. Eu v-am mai spus că dispar telefoanele chinezești ieftine și puternice.

Mai știm că ecranul va fi de 5,5 inchi și va avea rezoluție full HD. Adăugați și un senzor pentru amprentă digitală și un conector USB Type-C. Lansarea lui OnePlus 2 va avea loc pe 27 iulie. Chinezii vor să surprindă cu un eveniment virtual, o lansare inedită. Să vedem cât de spectaculos le va ieși.

via TechRadar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep