HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview build 10166 e in Fast Ring, gata de...

Windows 10 Insider Preview build 10166 e in Fast Ring, gata de download dar nu e RTM

WP_20150709_22_45_23_Rich

Circula o vorbă cum că astăzi Windows 10 va fi RTM și cu asta se termina oficial Windows 10. Se pare că au apărut ceva probleme și încă nu e gata, dar utilizatorii din programul Windows Insider au primit un cadou: build-ul 10166, cel care ar fi putut fi un candidat bun pentru RTM.

Windows 10 Insider Preview build 10166 e deja în Fast Ring, gata de download. Eu tocmai l-am instalat și am început să mă joc cu el. Din ce i-a zis Gabe Aul lui Cosmin Tătaru pe Twitter, aflăm că build-ul 10166 aduce multe bugfix-uri, o performanță și o autonomie mai bună. Sunt curios să văd ce impact are noul build de Windows 10 asupra tabletei Asus T300 CHI pe care o folosesc pentru testele de Windows 10.

image

Odată cu acest build vin și două chestii majore: posibilitatea de a cumpăra acces Wi-Fi prin Windows Store pentru utilizatorii din zona Seattle plus Windows 10 SDK preview. Alte detalii mai clare despre ce e nou nu sunt.

Conform lui Gabe Aul 10166 este însă un build pe care ar trebui să îl puneți cât mai repede, iar eu aș zice că dacă vreți Windows 10, acum e momentul să îl puneți.

ISO-urile sunt gata de download și le puteți lua de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. 10166 inca nu este pe site, cand il baga atunci o sa il testez, momentan am testat pana la 10162 si au fost probleme de stabilitate la microsoft edge si placa mea video care inca nu este compatibila cu windows 10, am o placa video nvidia geforce 6200 turbocache si nu este pentru windows 10, sper sa se rezolve 🙁

    • Gata am rezolvat-o, am pus driverul original si acum merge si Wi-Fi insa când Windows 10 incearca sa faca update la driver apare o eroare de actualizare. Totusi vad ca Wi-Fi imi merge si cu driverul neactualizat si pe mine personal nu ma deranjeaza.

  2. Pe mine acest build 10166 m-a lăsat fără Wi-Fi pe laptop, pur și simplu nu mai vede deloc partea de Wi-Fi.

    Și deși n-am stat niciodată pe cablu acum că trebuie să bag cablu îmi știe din oficiu datele de conectare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep