HomeFeaturedFocusCeasul Garmin Vivoactive in portofoliul Orange Romania

Ceasul Garmin Vivoactive in portofoliul Orange Romania

Din punctul de vedere al echipamentelor wearable-tech prezente în oferte, Orange pare să fi luat un avans simțitor în fața competitorilor săi, pe piața din România. Lucru pentru care merită toată stima. Începând de astăzi, un nou produs din această categorie se poate găsi în ofertele Orange România. Este vorba despre ceasul Garmin Vivoactive, care poate fi achiziționat la prețul de 249 euro (TVA inclus) din magazinele Orange sau de pe orange.ro, în ambele sale variante (alb și negru). Chiar dacă prețul este puțin peste ceea ce oferă magazinele online de la noi, s-ar putea ca pentru abonații Orange să fie mai avantajos de achiziționat direct de la operator.

Câteva motive pentru care un astfel de ceas este indicat persoanelor care derulează activități sportive, chiar și la nivel amator, ne oferă chiar Orange:

Alergare – afişează numărul de pași, timpul şi distanţa, cu ajutorul GPS-ului, iar accelerometrul încorporat monitorizează viteza şi distanţa atunci când GPS-ul nu este disponibil, cum ar fi în cazul alergărilor din sala de sport.

Cycling – aplicaţia dedicată măsoară timpul, distanţa, viteza şi caloriile, atât pentru antrenamente, cât și pentru mersul zilnic cu bicicleta.

Golf –  pasionaţii de golf pot descărca mai mult de 38.000 de trasee din întreaga lume, pot măsura distanţele şi își pot îmbunătăţi stilul de joc.

Înot – foloseşte o tehnologie pe bază de senzor pentru aplicaţia de înot care monitorizează distanţele, pasul şi caloriile consumate. În plus, Vivoactive este rezistent la apă, până la adâncimea de 50m.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep