HomeFeaturedFocusDespre Visual Studio 2015: orice developer, orice aplicatie

Despre Visual Studio 2015: orice developer, orice aplicatie

 

visual_bethi

Lunea trecută s-a lansat versiunea finală a Visual Studio 2015, eveniment marcat de o conferință online deschisă de Soma Somasegar și în care au mai  vorbit Scott Hanselman, Brian Harry, Beth Massi, Amanda Silver.

Pentru cine nu a apucat să participe online și să vadă în direct lansarea, Microsoft a publicat înregistrarea video aici:

Vă invit să urmăriți prezentarea ca să vedeți ce este noî în Visual Studio 2015, să descoperiți Visual Studio Code și alte instrumente cool lansate odată cu familia Visual Studio 2015.

Și după aceea să descoperiți cum vă ajută elementele noi în viața de zi cu zi: 41 de materiale video sunt selectate în colecția Connect(“On Demand”);  de pe Channel9 ce poate fi accesată aici.

visual_studio_2015

Apropo, Visual Studio 2015 are ediția Community, gratuită pentru dezvoltarea de aplicații în companii cu până la 5 programatori. Soma Somasegar a spus că de la anunțul ediției Community, Visual Studio a fost descărcat și folosit de mai mult de 5 milioane de utilizatori!

Cine vrea să descarce Visual Studio 2015 poate folosi link-ul acesta https://www.visualstudio.com/downloads/download-visual-studio-vs

Iar pentru mai multe informații desore Visual Studio 2015 mergeți aici https://www.visualstudio.com/vs-2015-product-editions

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep