HomeFeaturedFocusGalaxy V Plus, arma Samsung de pe frontul de sud (de jos)

Galaxy V Plus, arma Samsung de pe frontul de sud (de jos)

Samsung duce o luptă evidentă pe toate fronturile pentru a cuceri marea industrie a smartphone-urilor. Și dacă la vârf se luptă cu Apple, LG, HTC și încă vreo doi, la nivelul cel mai de jos, cel puțin din punctul de vedere al prețurilor (dar și al specificațiilor) bătălia se dă cu telefoanele entry-level din seria Lumia. Alt nume din primul eșalon nu am găsit la un nivel atât de coborât. Ca să fie foarte clar, dar și ca să ă liniștesc foarte rapid eventualele așteptări de ordin tehnic de la Samsung Galaxy V Plus, vorbim de un preț de aproximativ 82 de dolari.

Evident, la așa preț vine o listă cu specificații tehnice deloc impresionante. Un display de 4 inchi și 480 x 800 pixeli, un procesor dual-core de 1,2 GHz și o memorie RAM de 512 MB spun totul despre pretențiile pe care le poate avea un utilizator de la acest terminal. Iar stocarea internă de 4 GB, camerele foto de 3 și de 0.4 megapixeli sau acumulatorul de 1500 mAh merg pe aceeași linie. Se mai pot adăuga abilitățile dual-SIM, destul de căutate mai ales la acest nivel de preț.

Prea multe nu sunt de spus. Este politica Samsung, aceea de a veni cu terminale multe, pe fiecare segment de preț. Deși tot ei au fost cei care au spus că scot prea multe telefoane pe parcursul unui an și că vor limita numărul acestora. Încă nu i-am văzut prea preocupați să respecte această promisiune.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep