HomeFeaturedFocusHonor 4A, lectie de low-budget de la Huawei

Honor 4A, lectie de low-budget de la Huawei

Chinezii care ocupă a treia poziție în topul global al producătorilor de smartphone ne arată, încă odată, că știu să facă telefoane pentru toate categoriile de consumatori. Iar modelul Honor 4A este o lecție de entry-level, de smartphone care poate îmbina specificații mai mult decât decente cu un preț extrem de competitiv. Și, pe deasupra, vine de la un brand mare! O să încerc să argumentez cu detalii toată această teorie de mai sus, cu mențiunea că este vorba despre un terminal lansat, deocamdată, doar pe piața din China. Deși Huawei a arătat de atâtea ori că este deschis către expansiunea comercială, devenind un exemplu pe care sper că îl vor urma și alți producători, există totuși șanse ca Honor 4A să rămână captiv pe piața din China.

huawei honor 4A side

Ce îmi place cel mai mult, tehnic vorbind, la acest telefon, este memoria RAM de 2 GB. Puține terminale entry-level propun o asemenea caracteristică. În rest, ecranul este de 5 inchi și 720p, chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon 210 cu procesor quad-core de 1,1 GHz, stocarea internă este de 8 GB, camerele foto sunt de 8 și de 2 megapixeli, acumulatorul are capacitatea de 2200 mAh, iar sistemul de operare este un Android 5.1 Lollipop cu Emotion UI 3.1. Și acum vine prețul. Varianta care dispune și de conectivitate 4G costă aproximativ 100 de euro. Chiar și ținând cont de faptul că este un preț valabil pentru piața din China, mi se pare chiar decent. Cu atât mai mult cu cât versiunea 3G este cu aproximativ 15 euro mai ieftină.

Ar fi păcat să nu îl vedem, chiar și sub o altă denumire, și în piețele mai apropiate. Cred, de asemenea, că ar arăta foarte bine în ofertele operatorilor. Rămâne de văzut care sunt intențiile Huawei cu acest terminal.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep