HomeFeaturedFocusMicrosoft lanseaza Windows 10 cu evenimente ”Upgrade the world”

Microsoft lanseaza Windows 10 cu evenimente ”Upgrade the world”

celebrate

Astăzi la conferința Microsoft Wolrd Wide Partners Microsoft a anunțat că odată cu Windows 10 va porni și o importantă campanie de MK în care va dori să sărbătorească alături de fani și cei peste 5 milioane de utilizatori Windows Insider terminarea și lansarea noului sistem de operare Windows 10.

Sub numele ”Upgrade de world” Microsoft dorește să promoveze Windows 10 ca fiind cel mai bun sistem de operare al său lansat vreodată și să își aducă fanii alături. Pe 29 iulie lansarea va fi sărbătorită în cadrul unor evenimente speciale în 13 mari orașe din lume: Beijing, Berlin, Dubai, Johannesburg, London, Madrid, Nairobi, New Delhi, New York City, Sao Paolo, Singapore, Sydney și Tokyo.

Și tot pe 29 iulie va porni campania “Windows 10 delivers a more human way to do” – o traducere aproximativă ar fi că ”Windows 10 permite o modalitate mai firească (umană?) de a face lucruri” – în care în clipuri TV vor fi prezentate elementele definitorii pentru Windows 10. Și tot atunci angajații Microsoft for participa la inițiativa Upgrade de World și vor ajuta oamenii din jurul lor în procesul de upgrade.

Inițiativa Microsoft e una majoră – aștept să văd ce impact va avea și la noi. Ar fi fain să îl vedem pe Tudor Galoș făcând upgrade-uri de Windows 10 în vreo școală :).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep