HomeEvenimenteFestivalul ARTmania de la Sibiu a ajuns la editia a zecea

Festivalul ARTmania de la Sibiu a ajuns la editia a zecea

Am fost încă de la începuturi parteneri media pentru acest eveniment. Mai întâi prin CHIP, apoi prin proiectul nostru, MOBzine. Anii au trecut cu viteză și iată că ARTmania Festival a ajuns la a zecea ediție. Una aniversară, cu un line-up pe măsură. Una care revine în Piața Mare, acolo unde îi stă cel mai bine. Una la care organizatorii vor permite accesul gratuit! Așadar:

În săptămâna 27 iulie – 2 august 2015, la Sibiu, va avea loc cea de-a zecea ediție a festivalului ARTmania, un proiect cultural care nu a luat pauză în nicio vară începând din 2006. Cetatea medievală a Sibiului îmbracă din nou haine rock și așteaptă publicul dedicat din România și țările învecinate la final de iulie, la aniversarea ARTmania Festival Sibiu.

Vineri, 31 iulie, în Piața Mare, vor concerta Anathema, Saturnus și Enemy of Reality, iar sâmbătă, seara legendelor Clan of Xymox și Apocalyptica de la aniversarea ARTmania Festival va fi deschisă de Nümph, un proiect tânăr, devenit model de urmat pentru calitatea muzicii dezvoltate în zona progressive rock. În acest an nu vor fi necesare bilete de acces pentru participarea la concertele derulate în Piața Mare.

c4c8b26e-394d-4f0b-9a2e-153faeab16e0

În completarea celor două zile de concerte rock cu acces gratuit organizate în weekend în Piața Mare, în cadrul festivalului vor avea loc în săptămâna festivalului concerte în diverse locații, proiecții de filme organizate în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal și Dracula Film Festival, chiar și o etapă a competiției internaționale Global Battle Of The Bands pentru promovarea artiștilor autohtoni.

An Theos va pregăti terenul de festival sâmbătă, 25 iulie, marți va avea loc concertul For My Sins în Clubul Oldies, miercuri va concerta Consequence în clubul Hard Rock Sibiu, iar joi va avea loc GBOB Semifinala ARTmania cu 18 performance-uri într-un maraton cum nu a mai văzut Sibiul. Regăsim în programul GBOB The Angels Kill the Pirates, The EMP, Eternal Fire, Fading Circles, For the Wicked, Hteththemeth, Hybrid Symphony, Nuvijan, Onenightstand, Rapture, Ringtone, Westfallia și Wildchild. Programul complet al evenimentelor se stabilizează pe website-ul dedicat festivalului ARTmania Sibiu 2015.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep