HomeFeaturedFocusMoto X (2015) scoate capul la lumina

Moto X (2015) scoate capul la lumina

O fotografie cât se poate de clară cu ceea ce se presupune a fi noul Moto X de la Motorola (Lenovo) și care arată destul de aproape de generația precedentă, motiv pentru care o găsesc ca fiind reală, face înconjurul internetului.  Dacă din punct de vedere fizic se aseamănă destul de mult cu generația anterioară, la nivel de specificații (pentru că și aici au fost sifonate câteva informații) lucrurile se pare că vor arăta mult mai bine.

Un chipset Qualcomm Snapdragon 810 (ăsta nu știu cât de bine arată, poate au găsit și cei de la Lenovo rețeta către versiunea care nu se mai încinge), o memorie RAM de 4 GB, un display AMOLED de 5,2 sau 5,5 inchi și rezoluție QHD, o stocare internă de 32 sau 64 de GB și un acumulator de 3280 mAh nu au cum să nu prezinte interes.

Mult nu mai este de așteptat, se pare că săptămâna viitoare Lenovo va anunța noile Moto X și Moto G. Ocazie cu care, vorba unui cititor, poate se gândesc și ei să mai coboare prețul la primul Moto X, versiunea 2013, care, deși are doi ani de când a fost lansat, încă are un preț destul de mare pentru ceea ce are de oferit. Deocamdată ne uităm la fotografia de mai sus și așteptăm detalii oficiale despre noua generație.

via Droid Life

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep