HomeFeaturedFocusMoto X Play și Moto G (2015), noile mid-range-uri de la Motorola

Moto X Play și Moto G (2015), noile mid-range-uri de la Motorola

Pe lângă versiunea de top Moto X Style, Motorola a mai prezentat ieri două terminale de nivel mediu. O versiune mai ușurică a flagship-ului menționat mai sus, precum și noua generație a mult-apreciatului Moto G. Primul dintre acestea poartă același nume ca și flagship-ul, dar are câteva minusuri din punctul de vedere al configurației și al aspectului fizic. Acesta din urmă este mult mai simplu și mai clasic și nu mai apelează așa de des la curbele care îl fac pe Moto X Style să arate atât de bine.

În ceea ce privește configurație, Moto X Play vine cu un chipset Qualcomm Snapdragon 615, cu procesor octa-core de 1,7 GHz, asezonat cu o memorie RAM de 2 GB și stocări interne de 16 sau de 32 de GB. Camerele foto sunt aceleași ca și la fratele mai mare, de 21 și de 5 megapixeli, iar acumulatorul pare a fi unul dintre principalele argumente tehnice ale acestui terminal, cu cei 3630 mAh. Toate acestea așezatu cuminți în spatele unui ecran de 5,5 inchi și 1080 x 1920 pixeli.

Sună interesant și un preț oficial ne va lăsa să vedem ce șanse are să se impună. Deocamdată există doar o supoziție cum că va costa în jur de 300 de dolari, dar nimic nu este confirmat de către cei de la Motorola.

Trecem acum la Moto G, versiunea 2015, care se adresează celor cu un buget mai redus și care sunt atrași de dimensiuni mai mici.

Moto-G-2015

Un ecran de 5 inchi și 720p deschide lista de specificații propuse de acest terminal, care este motorizat de un chipset Qualcomm Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,4 GHz (Cortex A-53 și GPU Adreno 306). Cuplul de camere foto de pe acest terminal este format dintr-o principală de 13 megapixeli și o frontală de 5 megapixeli, acumulatoru are 2470 mAh iar în ceea ce privește memoriile, avem două variante, una cu 1 GB de memorie RAM și 8 GB pentru stocare internă  și una cu 2 GB de RAM și 16 GB de memorie ROM. Ambele cu posibilități de extindere prin microSD, cu încă 32 GB.

Prețul este de aproximativ 180 de dolari pentru versiunea mai slabă și 220 dolari pentru cea cu 2 GB de RAM și 16 GB de stocare internă. Deloc rău aș spune. Se pare că anul acesta Motorola a accentuat prețul accesibil pentru terminalele sale, în ideea de a le impune mai agresiv pe piață. Există deja voci care afirmă că Moto X Style este noul flagship killer, furând acest rol de la diferiți producători chinezi. Sunt curios dacă va reuși în acest demers.

via Android Police

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep