HomeFeaturedFocusMotorola si-a prezentat flagship-ul: Moto X Style

Motorola si-a prezentat flagship-ul: Moto X Style

Varianta de top a mult-apreciatului Moto X, versiunea 2015 cu un Style în coadă a fost prezentată oficial de către Motorola. Este flagship-ul incontestabil al acestei companii, modelul pe care încearcă să îl așeze cât mai în vârful clasamentului Androidelor. Reușește oare Moto X Style să facă față și mai mult, să reprezinte o provocare pentru Samsung, LG, HTC și restul? Păi haideți să vedem împreună, foarte pe scurt, dacă este posibil acest lucru.

Cu o construcție extrem de elegantă, în linia deja consacrată de modelele anterioare Moto X, versiunea din acest an reușește să înglobeze un display de 5,7 inchi (căruia nu prea îi mai adaugă margini), două difuzoare stereo frontale și rama de metal specifică, într-un aspect care cucerește din prima. Și care are și o certificare IP52, care îl face să fie rezistent la stropirea cu apă. Nu și la scufundare însă. Din punct de vedere tehnic, dacă tot am pomenit ecranul de de 5,7 inchi, trebuie spus că acesta are o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli.  În spatele acestui ecran se ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 808 (dovadă că Motorola nu a riscat cu modelul 810, cel cu problemele de supraîncălzire), un hexa-core cu două nuclee tactate la 1,8 GHz și patru la 1,4 GHz. Memoria RAM este de 3 GB, stocarea internă de 32 GB sau de 64 de GB, la care se mai pot adăuga, prin microSD, încă 128 GB.

Camerele foto sunt de 21 megapixeli cea principală (capabilă să înregistreze video la 4K) și 5 megapixeli cea frontală, acumulatorul de 3000 mAh, Android-ul 5.1 Lollipop este aproape curat. Însă ceea ce mi se pare mie cel mai interesant, este prețul. Telefonul va putea fi găsit începând cu luna septembrie în Statele Unite, la prețul de 399 dolari. Un preț mai mult decât cinstit și foarte competitiv prin comparație cu ceea ce propun brandurile mari în aceeași parametri tehnici.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep