HomeFeaturedFocusOppo Mirror 5 prezentat oficial

Oppo Mirror 5 prezentat oficial

Din când în când producătorii chinezi care impresionează de cele mai multe ori prin terminale foarte puternice la prețuri foarte accesibile (dar care rămân în mare parte doar pe piața din China, spre marele meu of) vin și cu câte un telefon care poate fi numit cel mult mid-range, acolo unde își exersează priza la publicul larg, fără afinități pentru detaliile de ordin tehnic. O astfel de combinație ciudată mi se pare că o reprezintă și Oppo Mirror 5, un smartphone care pare destul de greu de plasat într-un anumit segment de produse.

Un ecran (de 5 inchi) qHD cu rezoluție de 540 x 960 pixeli se cam contrazice flagrant cu o memorie RAM de 2 GB. Cel puțin asta este părerea mea. Nici chipset-ul Qualcomm Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,2 GHz nu are menirea să impresioneze. Cum de altfel nu prea o face niciuna dintre trăsăturile tehnice ale acestui terminal. Un acumulator de 2.420 mAh, o stocare internă de 16 GB (plus microSD), camerele foto 8 și de 5 megapixeli (aceasta din urmă cu Beautify 3.0 pentru un selfie impecabil), abilitățile dual-SIM, Android-ul 5.1 Lollipop întăresc această impresie de mid-range placid.

Sunt destul de sigur că prețul (pe care îl aștept să fie destul de avantajos) va mai anima puțin lucrurile. Din păcate, sunt șanse mari să le anime numai pentru chinezi, deși conectivitatea LTE de care dispune telefonul poate fi un semn că acesta poate merge și peste ocean, dar și în Europa. De fapt, chiar site-ul producătorului indică parteneri oficiali chiar și în Europa, așa că sunt șanse mari să poată fi achiziționat aici.

via The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep